Leveranciersportal

Als organisator van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Almere 2022 zijn wij volop in ontwikkeling. Dat betekent ook dat wij in de aanloop en tijdens het evenement tal van diensten en producten nodig hebben. De procedure van aanbesteden hoort hier bij. Wil jij met jouw organisatie meedingen in deze aanbestedingen?

Graag ontvangen wij dan de gegevens van jouw organisatie via dit formulier. Floriade Almere 2022 B.V. maakt gebruik van het Negometrix inkoopplatform. Door je aan te melden in deze database kunnen wij bij een offerte-uitvraag van een specifieke dienst of een bepaald product contact met jou opnemen en een offerteverzoek doen. Deze database is onze bron hiervoor.

Na registratie van jouw organisatie ontvang je van ons een e-mail met een link ter bevestiging. Belangrijk om te vermelden is dat wij alle geïnteresseerde leveranciers verwijzen naar deze leveranciersportal. Bij een concrete aanbesteding zullen wij contact opnemen met de hierbij passende leverancier(s).

Bedankt voor het invullen van de gegevens! Heb je specifieke vragen over het platform, dan kan je contact opnemen met de helpdesk van het Negometrix inkoopplatform:
servicedesk@negometrix.com
+31 (0) 85 20 84 666
Ma t/m vr: 8.00 uur tot 18.00 uur