NRC Live: AgriFood Conferentie
6 Jun

NRC Live: AgriFood Conferentie

De noodzaak van klimaatbestendig voedsel

De vraag naar een klimaatbestendig voedselsysteem is urgenter en noodzakelijker dan ooit voor AgriFood. Dat werd nog eens extra duidelijk bij de Klimaatconferentie van de Verenigde Naties (COP23) begin dit jaar in Bonn. Voor de eerste keer in de geschiedenis werd aan de verschillende VN-agentschappen opgedragen om samen te gaan werken aan landbouwkwesties. Kortom, er is werk aan de winkel.

Gelukkig is de Nederlandse AgriFood-sector mondiaal toonaangevend, van innovatieve boeren tot gepassioneerde wetenschappers, MKB’ers en grote bedrijven die een verschil willen maken. Ook in Nederland wordt hard gewerkt in de hele keten, en het klimaatakkoord wordt naar verwachting eind mei definitief vastgesteld.

Maar, lukt het ook om snel genoeg tot wezenlijke veranderingen te komen? Wat zijn de belangrijkste knoppen waaraan beleidsmakers, bankiers, boeren én beslissers kunnen draaien? En wat kun jij bijdragen vanuit je eigen AgriFood expertise?

Verwacht een conferentie gebaseerd op de feiten die bol staat van de oplossingenpolitiek debat en verrassende innovaties van grote én kleine ondernemers uit de hele keten. Wil jij een beslissende rol spelen in de toekomst? Kom 6 juni dan ook naar de AgriFood Conferentie over klimaatbestendig voedsel! 

Bezoek de website voor meer tickets en meer informatie