Wie nomineer jij voor de Growing Green Speld?

Wie nomineer jij voor de Growing Green Speld?

Ken jij iemand die zich inzet voor een groen en gezond Almere? Iemand die zich bijvoorbeeld als vrijwilliger al jaren bezighoudt met de natuur? Of juist een betrokken ouder die helpt een basisschool te verduurzamen? Of die ondernemer die met een groen hart zich inzet voor zijn bedrijf? Nomineer hem of haar dan voor de Growing Green Speld.

Ondertussen hebben al meer dan 400 Almeerders deze speld in ontvangst mogen nemen, als dank voor hun inzet voor de stad. Niet alleen vormen deze Almeerders met elkaar het groenste netwerk, ook krijgen ze extra publiciteit voor hun verhaal en kunnen ze enkele keren per jaar op grote festivals een gratis kraam aanvragen.

Als jij vindt dat iemand groen en gezond bezig is voor de Almeerse samenleving, stuur dan een e-mail naar growinggreen@almere.nl met naam, contactgegevens en motivatie. Wie weet krijgt hij of zij dan op 15 juni tijdens het Floriade Festival  zijn Growing Green Speld uit handen van wethouder Loes Ypma.

De Growing Green Speld is onderdeel van Growing Green Cities, waarmee Almere de oplossingen laat zien voor uitdagingen en vragen rondom voeding, de groene omgeving, energieproductie en gezondheid. Zo bereikt de Floriade de stad. Lees meer op de website www.growinggreencities.nl.