Succesvolle bijeenkomst voor exposanten

Succesvolle bijeenkomst voor exposanten

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst speciaal gericht op potentiële exposanten, die op 7 mei plaatsvond in Boathouse Almere. We hadden een volle zaal waarin het bruiste van de ideeën over wat de Expo in 2022 als internationaal podium voor de verschillende sectoren kan betekenen. Tijdens de bijeenkomst hebben wij genodigden geïnformeerd over de mogelijkheden tot deelname aan de Floriade Expo 2022. Er waren presentaties van onder andere Commissaris-Generaal van de Floriade Annemarie Jorritsma-Lebbink, directeur Peter Verdaasdonk en ondernemers Corine en Han Fleuren. Beiden waren deelnemers aan Floriade Venlo in 2012 en hebben ook nu weer de intentie om deel te nemen aan Floriade expo 2022. Wij verwachten, op basis van de reacties en gesprekken dat meer van de aanwezige ondernemers zich als exposant zullen melden.

Deelname aan de Floriade is altijd maatwerk. Er is veel mogelijk en deelname begint altijd met het voeren van een gesprek op basis van ambities. Ben je niet aanwezig geweest maar overweeg je wel deelname, stuur dan een mail naar sven@floriade.nl.

Ben je geen potentieel exposant maar potentieel leverancier, en wil jij met jouw organisatie meedingen in aanbestedingen? Ga dan naar de leveranciersportal.