Eerste zes ‘Eilandbazen’ bekend

Eerste zes ‘Eilandbazen’ bekend

Woensdag 26 juni zijn de eerste zes van de totaal 25 ‘Eilandbazen’ bekend gemaakt tijdens de Eilandbaas Launch Party. ‘Eilandbaas voor één dag’ is een concept van Groot Wild, Almeerse Theater- en Mixed Arts Producties, en maakt onderdeel uit van Urban Greeners.

Midden in het Weerwater, recht tegenover het centrum van Almere ligt Green Island, voorheen Utopia-eiland. Het eiland is onderdeel van het terrein waar over minder dan drie jaar Floriade Expo 2022 zal plaatsvinden. Tot die tijd vinden er allerlei activiteiten plaats op het Eiland waar Eilandbaas er één van is. Tussen 1 juni en 15 oktober 2019 is het eiland beschikbaar voor events georganiseerd door iedereen met een goed idee. Alle originele, groene en waanzinnige plannen maken een kans om één dag de baas te zijn van dit eiland.

De eerste zes initiatieven die hun evenement op het Green Island mogen organiseren zijn:

  • (Natuur)fotografieworkshop door Belevingsfotografie
  • Kunstexpo in het groen ‘Urban Jungle EXPOsure’ door Good4Good
  • ‘Spooktocht voor het goede doel’ door Leo Club Almere
  • Theatervoorstelling ‘Like’ door Art Loca
  • Mooie verhalen van Almeerders met Avanti Almere
  • Larp en fantasy event ‘Fantopia’ door Creative Artlabs

Met deze eerste zes initiatieven wordt er een breed palet aan disciplines neergezet. Op woensdag 10 juli zal de tweede lichting Eilandbazen bekend worden gemaakt.

Wil jij ook Eilandbaas voor één dag worden?

Die volmaakte, funky, gezellige en groene dag dat jij Eilandbaas bent mag je doen en laten wat je wil. Wij kunnen je voorzieningen leveren als drankjes en hapjes, elektriciteit en geluid, daarnaast  kunnen wij je ook koppelen aan één van onze startups als Knakwortel, de Voedselboswachters of de algenbar. Allemaal afhankelijk van hoe basic of doldwaas je het wilt hebben. Na je aanmelding kunnen we je vertellen welke pakketten we hebben en welke kosten daar aan verbonden zijn. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën! Kijk voor meer informatie op: www.eilandbaas.nl