Afsluiting eerste semester Floriade Academy

Afsluiting eerste semester Floriade Academy

Donderdag 24 januari vond de Talent Market Place plaats, dé netwerksessie en afsluiting van het eerste semester van Floriade Academy. De Floriade Academy is in september 2018 in het leven geroepen, als plek waar de kennis en energie van studenten gecombineerd wordt met de kennis van de professionals die werkzaam zijn bij Floriade Almere 2022.

In totaal namen we afscheid van bijna 40 jonge talenten die stage hebben gelopen, een onderzoek hebben uitgevoerd of een co-makerschap hebben gelopen. Zij presenteerden hun eindresultaten, zochten contact met het netwerk en inspireerden de bezoekers en elkaar met hun uitkomsten. Met een opkomst van ruim 30 studenten en ruim 20 mensen uit het bedrijfsleven een waardevolle, energierijke bijeenkomst.

Ben jij of ken jij een jong talent, die nog op zoek is naar een mooie ervaringswerkplek? En wil jij graag een bijdrage leveren aan de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Almere 2022? Dan is de Floriade Academy op zoek naar jou. Stuur een e-mail naar contact@floriade.nl, dan bekijken we de mogelijkheden.